Publikavimo data: 2024-09-17
Kaip pasigaminti salotų pyragą
Salotų pyragas iš vaflinių pyragaičių dažnai ruošiamas su žuvies įdaru. Galite naudoti bet kokius žuvies konservus savo sultyse. Jį galima papildyti daržovėmis, kiaušiniais ir sūriu. Pirkdami kruopas patikrinkite, ar pakuotė nėra skylėta ar pažeista. Gaminio paviršius turi būti lygus, be įtrūkimų. Pyragėlius laikykite sausoje vietoje, jie greitai sugeria drėgmę, o vėlesnis džiūvimas neigiamai veikia skonį.
Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Sutarkuokite morkas vidutine tarka. Kiaušinio baltymą ir kiaušinio trynį atskirai sutarkuokite vidutine tarka. Sūrį susmulkinkite smulkia dantyta tarka. Susmulkinkite porus. Sutarkuokite žuvį ir sumaišykite su svogūnais.
Žingsnis 2
Surinkite pyragą. Pirmąjį pyragą patepkite majonezu ir sudėkite pusę žuvies ir porų mišinio. Kitą pyragą patepkite majonezu. Ant jo sudėkite 1/2 tarkuotų morkų. Trečiąjį pyragą taip pat aptepkite padažu ir apibarstykite baltymais. Sluoksniuokite abi plutas su likusiu žuvies ir morkų įdaru. Šeštąjį sluoksnį sudaro majonezo padažas su sūrio drožlėmis. Paskutinę plutelę patepkite majonezu ir apibarstykite tryniais.
Kategorijos