Kaip pasigaminti salotų pyragą pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Kaip pasigaminti salotų pyragą

Salotų pyragas iš vaflinių pyragaičių dažnai ruošiamas su žuvies įdaru. Galite naudoti bet kokius žuvies konservus savo sultyse. Jį galima papildyti daržovėmis, kiaušiniais ir sūriu. Pirkdami kruopas patikrinkite, ar pakuotė nėra skylėta ar pažeista. Gaminio paviršius turi būti lygus, be įtrūkimų. Pyragėlius laikykite sausoje vietoje, jie greitai sugeria drėgmę, o vėlesnis džiūvimas neigiamai veikia skonį.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
181 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.94/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kaip pasigaminti salotų pyragą Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Sutarkuokite morkas vidutine tarka. Kiaušinio baltymą ir kiaušinio trynį atskirai sutarkuokite vidutine tarka. Sūrį susmulkinkite smulkia dantyta tarka. Susmulkinkite porus. Sutarkuokite žuvį ir sumaišykite su svogūnais.

Žingsnis 2

Kaip pasigaminti salotų pyragą Žingsnis 2
Surinkite pyragą. Pirmąjį pyragą patepkite majonezu ir sudėkite pusę žuvies ir porų mišinio. Kitą pyragą patepkite majonezu. Ant jo sudėkite 1/2 tarkuotų morkų. Trečiąjį pyragą taip pat aptepkite padažu ir apibarstykite baltymais. Sluoksniuokite abi plutas su likusiu žuvies ir morkų įdaru. Šeštąjį sluoksnį sudaro majonezo padažas su sūrio drožlėmis. Paskutinę plutelę patepkite majonezu ir apibarstykite tryniais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos