Publikavimo data: 2025-08-18
Kakaviniai šokoladiniai mini keksiukai
Pirmosios bandelės receptas buvo išrastas dar senovės Romoje. Žinoma, granatų, sultenių ir riešutų mišinys miežių tyrėje iškepė mažai panašų į šiuolaikinius kepinius, tačiau jis neabejotinai padėjo pagrindą populiariausio pasaulyje deserto išradimui. Namuose galite išsikepti gardžių šokoladinių mini pyragaičių, skirtų greitam kepimui. Jie ruošiami specialiose miniatiūrinių krepšelių formos formelėse, kurios parduodamos daugelyje parduotuvių. Porcijinius keksiukus labai patogu valgyti, juos galima pasiimti su savimi pietų dėžutėje į darbą ar į lauką.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Dubenyje sumaišykite sausus ingredientus: cukrų, kakavą, kepimo miltelius ir miltus. Įmuškite kiaušinius. Išmaišykite. Supilkite pieną ir ištirpintą sviestą. Išminkykite vientisą tešlą.
Žingsnis 2
Iškepkite šokoladinius mini keksiukus. Paimkite keksiukų formeles (silikonines, popierines arba metalines). Tešlą paskirstykite į formeles. Įkaitinkite orkaitę iki 200 ℃. Kepkite 40-45 minutes.
Kategorijos