Publikavimo data: 2025-08-18
Kakavos ir pieno želė.
Siūlau paruošti neįprastą šalto želė formos kakavos gėrimą. Saikingai šokoladinis ir saldus, tai bus greitas ir skanus desertas visai šeimai!
Žingsnis 1
Pirmiausia užpilkite želatiną 30 mililitrų kambario temperatūros vandens ir palikite išbrinkti.
Žingsnis 2
Kakavos miltelius suberkite į dubenį ir supilkite 50 mililitrų pieno. Gerai išmaišykite šaukštu arba plaktuvu, kad suskiltų visi kakavos gabalėliai.
Žingsnis 3
Likusį pieną supilkite į puodą ant vidutinės ugnies. Suberkite kakavą ir cukrų. Maišykite, kol cukrus ištirps. Neužvirdami supilkite išbrinkusią želatiną, gerai išmaišykite. Atvėsinkite ir išpilstykite į formeles. Aš paėmiau folijos vienkartines formeles. Padėkite desertą į šaldytuvą ir palaukite 1-2 valandas.
Kategorijos