Publikavimo data: 2024-05-25
Kakavos kefyro įdaro pyragas
Jei turite netikėtų svečių arba norite pradžiuginti artimuosius naminiais saldžiais kepiniais, šis receptas jums tikrai patiks. Juk šokoladinio pyrago tikrai niekas neatsisakys. Be to, jį labai lengva paruošti. Sumaišykite skystą tešlą, kurios pagrindą sudaro kefyras ir kakava, supilkite ją į formą ir siųskite į orkaitę. Pyragas gaunasi labai paprastas savo išvaizda ir skoniu, todėl jį galima naudoti kaip desertų pagrindą. Jį taip pat galima naudoti pyragui ar paplotėliams gaminti.
Žingsnis 1
Į gilų dubenį įmuškite tris kiaušinius ir suberkite cukrų. Kiaušinius su cukrumi plakite iki putų.
Žingsnis 2
Supilkite kefyrą ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Persijokite kvietinius miltus, suberkite druską, kepimo miltelius ir kakavos miltelius. Gerai išmaišykite tešlą, kad neliktų gumulėlių.
Žingsnis 4
Pyrago formą ištepkite sviestu. Supilkite į ją tešlą ir tolygiai paskirstykite.
Žingsnis 5
Pašaukite pyragą į orkaitę ir kepkite 40-50 minučių 180 °C temperatūroje. Ar pyragas paruoštas, galite patikrinti pradūrę jį dantų krapštuku: jei jis sausas, pyragas paruoštas.
Žingsnis 6
Įlankos pyragas su kakava ant kefyro paruoštas. Gero apetito!
Kategorijos