Kalakutienos blauzdos skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Kalakutienos blauzdos skrebučiai

Kalakutienos blauzdų kepsnio su morkų ir sūrio įdaru griežinėliai įspūdingai atrodo ant skrebučio. Kalakutiena labai populiari. Ji skani, sveika ir lengvai paruošiama. Rusiškas žodis "kalakutiena" atsirado dėl nesusipratimo. Kristupas Kolumbas plaukė į Ameriką, bet manė, kad atrado kelią į Indiją. O prancūzai kalakutą, kuris buvo kilęs iš Amerikos žemyno, ėmė vadinti "gaidžiu iš Indijos". Jiems sekant, rusiškai jis buvo pavadintas "kalakutu".
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
195 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalakutienos blauzdos skrebučiai Žingsnis 1
Suformuokite kalakutienos blauzdos ritinėlį. Morkas lengvai apkepkite ir atvėsinkite. Sumaišykite su sūriu. Apkeptą kalakutieną pabarstykite druska, pipirais ir džiovintu česnaku. Įtrinkite prieskonius į mėsą. Ant mėsos tolygiai paskirstykite sūrio ir morkų įdarą. Viską susukite į ritinėlį ir suriškite virvele skersai ir išilgai mėsos.

Žingsnis 2

Kalakutienos blauzdos skrebučiai Žingsnis 2
Iškepkite vyniotinį. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių, kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi. Lengvai apkepkite vyniotinį iš visų pusių ir įdėkite į kepimo formą, uždenkite folija. Pašaukite į orkaitę 1 valandai. Išimkite vyniotinį iš orkaitės, nuimkite virveles ir supjaustykite porcijomis.

Žingsnis 3

Kalakutienos blauzdos skrebučiai Žingsnis 3
Paruoškite skrebučius. Išdžiovinkite duonos riekes skrudintuvėje arba ant keptuvės. Ant jų sudėkite bandelių griežinėlius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos