Kalakutienos kepenėlių skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Kalakutienos kepenėlių skrebučiai

Kalakutienos kepenys - tai sveikatai palankių maistinių medžiagų lobynas. Be to, kepenys naudingos ne tik suaugusiesiems, bet ir vaikams. Produktas padeda pagerinti miegą, atkurti nervų ląsteles, taip pat padidinti darbingumą. Skrebučiai su kalakutienos kepenėlėmis yra apetitą žadinantis patiekalas, kurio paruošimas užtrunka ne ilgiau kaip 15 minučių. Užkandis būna labai skanus, švelnus ir maistingas.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
284 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalakutienos kepenėlių skrebučiai Žingsnis 1
Kepkite kepenis. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Tada sudėkite kepenų gabalėlius ir maišydami kepkite 5 minutes. Po to į keptuvę suberkite smulkintą svogūną ir viską troškinkite dar 3 minutes. Tuomet įberkite česnako, pomidorų pastos, druskos ir pipirų pagal skonį. Viską gerai išmaišykite ir troškinkite dar 2 minutes. Tuomet išjunkite ugnį, uždenkite mišinį dangčiu ir palikite 3-4 minutes.

Žingsnis 2

Kalakutienos kepenėlių skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Apkepkite duoną ant sausos keptuvės iš abiejų pusių, kol paruduos. Paruoštą įdarą perkelkite į maišytuvo dubenį. Sumalkite ingredientus iki vientisos tyrės ir palikite atvėsti. Užtepkite pašteto ant skrebučio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos