Publikavimo data: 2024-06-23
Kalakutienos kepenėlių skrebučiai
Kalakutienos kepenys - tai sveikatai palankių maistinių medžiagų lobynas. Be to, kepenys naudingos ne tik suaugusiesiems, bet ir vaikams. Produktas padeda pagerinti miegą, atkurti nervų ląsteles, taip pat padidinti darbingumą. Skrebučiai su kalakutienos kepenėlėmis yra apetitą žadinantis patiekalas, kurio paruošimas užtrunka ne ilgiau kaip 15 minučių. Užkandis būna labai skanus, švelnus ir maistingas.
Žingsnis 1
Kepkite kepenis. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Tada sudėkite kepenų gabalėlius ir maišydami kepkite 5 minutes. Po to į keptuvę suberkite smulkintą svogūną ir viską troškinkite dar 3 minutes. Tuomet įberkite česnako, pomidorų pastos, druskos ir pipirų pagal skonį. Viską gerai išmaišykite ir troškinkite dar 2 minutes. Tuomet išjunkite ugnį, uždenkite mišinį dangčiu ir palikite 3-4 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Apkepkite duoną ant sausos keptuvės iš abiejų pusių, kol paruduos. Paruoštą įdarą perkelkite į maišytuvo dubenį. Sumalkite ingredientus iki vientisos tyrės ir palikite atvėsti. Užtepkite pašteto ant skrebučio.
Kategorijos