Kalakutienos vynas su citrusiniais vaisiais, braškėmis ir džiovintais vaisiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kalakutienos vynas su citrusiniais vaisiais, braškėmis ir džiovintais vaisiais

Gluhwein su citrusiniais vaisiais, braškėmis ir džiovintais vaisiais yra karštas vokiškos kilmės alkoholinis gėrimas. Jis taip pat tradiciškai ruošiamas Naujųjų metų švenčių proga Austrijoje, Italijoje, Lenkijoje, Suomijoje ir Šveicarijoje. Į šį gėrimą dažnai dedama įvairių prieskonių ir medaus.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
108 kcal.
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Kalakutienos vynas su citrusiniais vaisiais, braškėmis ir džiovintais vaisiais Žingsnis 1
Puode sumaišykite raudonąjį vyną ir degtinę, 5 minutes pavirkite ant silpnos ugnies, bet neužvirkite. Tada suberkite cukrų, apelsinų sultis, džiovintus vaisius ir braškes, pavirkite dar porą minučių ir nukelkite nuo ugnies. Uždenkite dangčiu ir palikite gėrimą 10-15 minučių.

Žingsnis 2

Kalakutienos vynas su citrusiniais vaisiais, braškėmis ir džiovintais vaisiais Žingsnis 2
Sudėkite mandarinų skilteles į ąsotį ir supilkite visą karštą vyną kartu su uogomis ir džiovintais vaisiais. Išpilstykite gėrimą į puodelius ir patiekite karštą arba šiltą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
gėrimai, alkoholiniai gėrimai, vyno gėrimai, karšti gėrimai, paprasti, yra bendrų alergenų, mažo kaloringumo, per 30 minučių, alkoholinis karštas vynas, receptų knyga, gėrimai su citrina

Kategorijos