Kalėdinis grogas, pagamintas iš dviejų rūšių vyno pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kalėdinis grogas, pagamintas iš dviejų rūšių vyno

Dažniausiai grogas yra alkoholinis gėrimas, gaminamas iš romo, tačiau šiandien yra daugybė šio gėrimo ruošimo variantų, o vienas iš jų - grogo ruošimas iš dviejų rūšių vyno. Tai įdomus variantas mėgstantiems šį ypatingą alkoholinį gėrimą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
128 kcal.
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Kalėdinis grogas, pagamintas iš dviejų rūšių vyno Žingsnis 1
Į puodą supilkite raudonąjį vyną, suberkite prieskonius: cinamoną, kardamoną ir kardamoną. Viską, jei reikia, suriškite į nedidelį marlės gabalėlį ir kartu su juo nuleiskite į vyną. Viską pašildykite ant silpnos ugnies, neužvirinkite.

Žingsnis 2

Kalėdinis grogas, pagamintas iš dviejų rūšių vyno Žingsnis 2
Po 10 minučių į pašildytą raudonąjį vyną supilkite degtinę ir baltąjį vyną, taip pat dar 10-15 minučių šildykite gėrimą ant silpnos ugnies. Neužvirinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
gėrimai, nealkoholiniai gėrimai, vaisių gėrimai, paruošti gėrimai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, braškių sezonas, kompotai, receptų knyga, apelsinų kompotai, uogų kompotai

Kategorijos