Kalėdinis keksiukas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Kalėdinis keksiukas

Skanus pikantiškas kalėdinis keksas su džiovintais vaisiais ir riešutais. Būtinai paruoškite šį gražų ir aromatingą šventinį skanėstą pagal mūsų receptą. Šis keksas patiks net tiems, kurie nemėgsta džiovintų vaisių.
Gaminimo laikas
190 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
389 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
38 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, riešutai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.17/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Susmulkintus džiovintus vaisius sumaišykite su medumi, cinamonu ir brendžiu. Uždenkite maistine plėvele ir palikite 120 minučių.

Žingsnis 2

Sviestą išsukite su cukrumi. Sudėkite kiaušinius ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Tada sudėkite džiovintų vaisių ir riešutų mišinį.

Žingsnis 4

Į tešlą persijokite miltus ir suberkite citrinos žievelę.

Žingsnis 5

Kepimo indą patepkite aliejumi ir perkelkite į jį tešlą. Kepkite 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos