Publikavimo data: 2024-04-28
Kalėdinis keksiukas
Skanus pikantiškas kalėdinis keksas su džiovintais vaisiais ir riešutais. Būtinai paruoškite šį gražų ir aromatingą šventinį skanėstą pagal mūsų receptą. Šis keksas patiks net tiems, kurie nemėgsta džiovintų vaisių.
Žingsnis 1
Susmulkintus džiovintus vaisius sumaišykite su medumi, cinamonu ir brendžiu. Uždenkite maistine plėvele ir palikite 120 minučių.
Žingsnis 2
Sviestą išsukite su cukrumi. Sudėkite kiaušinius ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Tada sudėkite džiovintų vaisių ir riešutų mišinį.
Žingsnis 4
Į tešlą persijokite miltus ir suberkite citrinos žievelę.
Žingsnis 5
Kepimo indą patepkite aliejumi ir perkelkite į jį tešlą. Kepkite 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 60 minučių.
Kategorijos