Kalėdinis varškės sūris stollen pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kalėdinis varškės sūris stollen

Varškės pyragas paruošiamas šiek tiek greičiau nei klasikinis mielinis pyragas, tačiau jo skonis toks pat įdomus.
Gaminimo laikas
1561 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
330 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
42 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Supilkite cukruotus džiovintus vaisius ant alkoholio ir palikite sandariai uždarytame stiklainyje, kad per naktį prisitrauktų.

Žingsnis 2

Kalėdinis varškės sūris stollen Žingsnis 2
Išplakite varškę su kiaušiniais iki vientisos masės mikseriu.

Žingsnis 3

Kalėdinis varškės sūris stollen Žingsnis 3
Minkštą sviestą sumaišykite su cukrumi ir vanile, išsukite mikseriu.

Žingsnis 4

Kalėdinis varškės sūris stollen Žingsnis 4
Mišinius sumaišykite. Tada suberkite prieskonius, migdolų miltus ir kvietinius miltus su kepimo milteliais. Užminkykite tešlą. Galiausiai sudėkite džiovintus vaisius ir riešutus.

Žingsnis 5

Kalėdinis varškės sūris stollen Žingsnis 5
Suformuokite pyragą ir siųskite kepti į 180 laipsnių temperatūros orkaitę maždaug valandai.

Žingsnis 6

Kalėdinis varškės sūris stollen Žingsnis 6
Paruoštą pyragą apipilkite ištirpintu sviestu ir apibarstykite cukraus pudra. Suvyniokite į pergamentą, paskui į foliją ir palikite dvi savaites nokti vėsioje vietoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, konditerijos desertai, paprastai, yra bendrų alergenų., pusryčiai, užkandis, Naujieji metai, lopšelis-darželis, riešutų sezonas, keksiukas, Kalėdų desertai, stollen, receptų knyga, sultonų keksas, kiaušinių pusryčiai, riešutų pyragas, pieno pyragas, sviestinis kremas

Kategorijos