Publikavimo data: 2025-08-18
Kalėdinis varškės sūris stollen
Varškės pyragas paruošiamas šiek tiek greičiau nei klasikinis mielinis pyragas, tačiau jo skonis toks pat įdomus.
Žingsnis 1
Supilkite cukruotus džiovintus vaisius ant alkoholio ir palikite sandariai uždarytame stiklainyje, kad per naktį prisitrauktų.
Žingsnis 2
Išplakite varškę su kiaušiniais iki vientisos masės mikseriu.
Žingsnis 3
Minkštą sviestą sumaišykite su cukrumi ir vanile, išsukite mikseriu.
Žingsnis 4
Mišinius sumaišykite. Tada suberkite prieskonius, migdolų miltus ir kvietinius miltus su kepimo milteliais. Užminkykite tešlą. Galiausiai sudėkite džiovintus vaisius ir riešutus.
Žingsnis 5
Suformuokite pyragą ir siųskite kepti į 180 laipsnių temperatūros orkaitę maždaug valandai.
Žingsnis 6
Paruoštą pyragą apipilkite ištirpintu sviestu ir apibarstykite cukraus pudra. Suvyniokite į pergamentą, paskui į foliją ir palikite dvi savaites nokti vėsioje vietoje.
Kategorijos