Kali pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kali pyragas

Kalina uogos laikomos labai naudingomis, nes jose gausu vitaminų E, A, K ir, žinoma, vitamino C, kurio jose yra daugiau nei citrinose. Maiste kalinės uogos daugiausia vartojamos žalios arba iš jų gaminamos uogienės. Dažnai džiovinami ir ateityje naudojami įvairiems nuovirams ruošti. Plačiai naudojama kalina ir kaip pyragų bei kitų kepinių įdaras. Kai kurie žmonės nemėgsta karčiai rūgštaus žalių raudonųjų uogų skonio, todėl mieliau renkasi šviežiai spaustas sultis, į kurias dedama cukraus.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
237 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Kali pyragas Žingsnis 1
Ištirpinkite sodą kefyre, kruopščiai išmaišykite ir palikite 5 minutėms. Įmaišykite cukrų, kiaušinius ir ištirpintą margariną. Vėl kruopščiai išmaišykite. Supilkite pusę puodelio miltų. Nepamirškite gerai išmaišyti.

Žingsnis 2

Kali pyragas Žingsnis 2
Sudėkite į paruoštą tešlą su kalamansi, paskirstydami uogas visame mišinyje. Įdėkite tešlą į daugkartinio kepimo formą ir kepkite apie 50 minučių "kepimo" režimu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepimas, desertai, desertai orkaitėje, paprasta, yra bendrų alergenų, riešutų sezonas, pyragai, saldūs pyragai, šokoladas, kakavos desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, graikinių riešutų pyragai, graikinių riešutų pyragai, pyragai su riešutais, pyragai su riešutais, kepimas su kakava, sviesto pyragaičiai

Kategorijos