Žingsnis 1
Paruoškite grietinės padažą. Įkaitinkite keptuvę, įdėkite sviesto ir supilkite augalinį aliejų. Ant vidutinės ugnies pakepinkite smulkintą svogūną, kol suminkštės. Stebėkite, kad jis nesudegtų. Supilkite miltus ir gerai išmaišykite. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, supilkite grietinę, sudėkite česnaką. Padažą užvirinkite ant silpnos ugnies nuolat maišydami. Įpilkite 50 ml karšto vandens ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Sumaišykite padažą su kalmarais. Į keptuvę sudėkite kalmarų mėsą. Virkite 3 minutes nuo virimo temperatūros. Sudėkite krapų žalumynus, išmaišykite, išjunkite ugnį. Paruošti kalmarai turi pastovėti 10 minučių po dangčiu.