Publikavimo data: 2025-08-17
Kalmarai grietinėje su bulvių koše
Bulvių košė naudojama kaip garnyras prie bet kokio patiekalo. Bulvių košės gaminimo privalumas - paprastumas ir trumpas gaminimo laikas. Siūlome jums neįprastą bulvių košės su grietinėje virtais kalmarais receptą. Toks neįprastas skonių derinys tikrai patiks jums ir jūsų svečiams. Jei norite gauti mažiau kaloringą patiekalą, rekomenduojame naudoti mažiausio riebumo grietinę arba visiškai neriebų produktą.
Žingsnis 1
Bulves virkite 10-15 minučių, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Tada sudėkite sviestą ir maišytuvu išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Supjaustykite kalmarus juostelėmis.
Žingsnis 4
Į keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite kalmarų gabalėlius, įpilkite grietinės, druskos ir pipirų. Kepkite 5 minutes ant didelės ugnies.
Žingsnis 5
Į lėkštę sudėkite bulvių košę ir kalmarų gabalėlius. Patiekalas paruoštas!
Kategorijos