Publikavimo data: 2024-03-25
Kalmarai grietinėlės padaže
Kalmarai grietinėlės padaže su česnakais yra ne tik skanus, bet ir sveikas patiekalas, nes jūros produkte yra daug baltymų. Gamindami patiekalą pagal šį receptą neužtruksite daug laiko. Tačiau, kad patiekalas būtų skanus, ypatingą dėmesį reikėtų skirti kalmarų pasirinkimui. Būtinai atkreipkite dėmesį į po oda esančios mėsos spalvą: ji turėtų būti šviesios kreminės spalvos. Kad patiekalas būtų sotesnis, kalmarus patiekite su ryžiais arba šviežiomis daržovėmis.
Žingsnis 1
Ant kaitlentės pastatykite keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi. Kepkite grybus 15 minučių ant vidutinės ugnies. Sudėkite grybus į atskirą lėkštę. Į tą pačią keptuvę sudėkite svogūną, kepkite 5 minutes. Į svogūnus sudėkite kalmarus. Kepkite 1 minutę. Nuolat maišydami nedidele srovele supilkite grietinėlę. Sudėkite sūrį ir česnaką ir gerai išmaišykite. Sumažinkite ugnį iki mažos. Įmaišykite pakepintus grybus, druską ir prieskonius. Išmaišykite, uždenkite ir virkite 2 minutes.
Kategorijos