Kalmarai, įdaryti daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kalmarai, įdaryti daržovėmis

Patogus receptas, kurio gamyba neužtruks ilgai. Lengvai vakarienei. O jei kaip garnyrą pridėsite grikių, turėsite sočius pietus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
132 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Kalmarai, įdaryti daržovėmis Žingsnis 1
Išvalykite kalmarus ir išimkite vidų. Išvirkite vandenį.

Žingsnis 2

Kalmarai, įdaryti daržovėmis Žingsnis 2
Į verdantį vandenį suberkite kalmarų skerdenas, pasūdykite, virkite 2-3 minutes, ne ilgiau.

Žingsnis 3

Kalmarai, įdaryti daržovėmis Žingsnis 3
Tuo tarpu šaldytą mišinį kepkite, kol pusiau iškeps.

Žingsnis 4

Kalmarai, įdaryti daržovėmis Žingsnis 4
Praėjus 2-3 minutėms nuo kalmarų virimo, išpilkite vandenį ir atvėsinkite. Tuomet įdarykite karkasą jau paruoštu mišiniu.

Žingsnis 5

Kalmarai, įdaryti daržovėmis Žingsnis 5
Iš abiejų pusių pritvirtinkite dantų krapštukais, kad įdaras neišbyrėtų.

Žingsnis 6

Kalmarai, įdaryti daržovėmis Žingsnis 6
Įkaitinkite keptuvę, lengvai apkepkite kalmarus iš abiejų pusių (iešmelių neišimkite).

Žingsnis 7

Kalmarai, įdaryti daržovėmis Žingsnis 7
Atskirame dubenyje sumaišykite verdantį vandenį, papriką, prieskonius, aitriąją papriką ir užpilkite ant kalmarų. Troškinkite po dangčiu dar dvi minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, jūros gėrybių patiekalai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos