Kalmarai, kepti su morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Kalmarai, kepti su morkomis

Su morkomis ir svogūnais kepti kalmarai yra ne tik skanus Azijos virtuvės patiekalas, bet ir vitaminų lobynas. Su svogūnais keptos morkos yra vitamino A šaltinis, kuris labai naudingas regėjimui ir imunitetui stiprinti. Kalmaruose gausu baltymų ir jodo, suteikiančių žvalumo ir geros nuotaikos. Jūros gėrybes paruošti paprasta ir greita. Pagal receptą gaminimas užtruks apie 20 minučių, o rezultatas bus lengvas ir neįprastas užkandis.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
148 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, vėžiagyviai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalmarai, kepti su morkomis Žingsnis 1
Paruoškite svogūnus ir morkas. Į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi suberkite svogūnus ir kepkite, kol taps permatomi. Į keptuvę suberkite morkas. Daržoves troškinkite apie 5 minutes.

Žingsnis 2

Kalmarai, kepti su morkomis Žingsnis 2
Į daržoves sudėkite kalmarus. Sudėkite kalmarų gabalėlius į keptuvę su keptais svogūnais ir morkomis. Išmaišykite ir troškinkite 5-7 minutes. Pagal skonį įberkite pipirų ir druskos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos