Publikavimo data: 2024-03-30
Kalmarai, kepti su morkomis
Su morkomis ir svogūnais kepti kalmarai yra ne tik skanus Azijos virtuvės patiekalas, bet ir vitaminų lobynas. Su svogūnais keptos morkos yra vitamino A šaltinis, kuris labai naudingas regėjimui ir imunitetui stiprinti. Kalmaruose gausu baltymų ir jodo, suteikiančių žvalumo ir geros nuotaikos. Jūros gėrybes paruošti paprasta ir greita. Pagal receptą gaminimas užtruks apie 20 minučių, o rezultatas bus lengvas ir neįprastas užkandis.
Žingsnis 1
Paruoškite svogūnus ir morkas. Į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi suberkite svogūnus ir kepkite, kol taps permatomi. Į keptuvę suberkite morkas. Daržoves troškinkite apie 5 minutes.
Žingsnis 2
Į daržoves sudėkite kalmarus. Sudėkite kalmarų gabalėlius į keptuvę su keptais svogūnais ir morkomis. Išmaišykite ir troškinkite 5-7 minutes. Pagal skonį įberkite pipirų ir druskos.
Kategorijos