Kalmarai su grybais grietinėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Kalmarai su grybais grietinėje

Kalmarai su grybais grietinėje - skanus ir aromatingas patiekalas. Tai baltymų lobis ir dievo dovana aktyvų gyvenimo būdą gyvenantiems žmonėms. Kalmarai su grybais grietinėje yra mažai kaloringas patiekalas. Jį drąsiai gali valgyti tie, kurie rūpinasi savo figūra. Recepte esanti grietinė suteikia kalmarams švelnų ir subtilų skonį. Gautą padažą galima naudoti bulvių ar ryžių garnyrui. Kalmarai išverdami greitai, o tai labai patogu įtemptą darbo dieną.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, vėžiagyviai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalmarai su grybais grietinėje Žingsnis 1
Paruoškite grybus ir svogūnus. Keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite svogūną, kol jis taps skaidrus, sudėkite grybus ir viską kartu kepkite 7-8 minutes.

Žingsnis 2

Kalmarai su grybais grietinėje Žingsnis 2
Daržoves sumaišykite su likusiais ingredientais. Į keptuvę sudėkite kalmarų žiedus ir grietinę. Jei reikia, pagardinkite druska ir pipirais. Uždengę dangtį troškinkite 5 minutes. Pabarstykite patiekalą sūriu ir palaukite, kol jis išsilydys.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos