Publikavimo data: 2024-03-30
Kalmarai su grybais grietinėje
Kalmarai su grybais grietinėje - skanus ir aromatingas patiekalas. Tai baltymų lobis ir dievo dovana aktyvų gyvenimo būdą gyvenantiems žmonėms. Kalmarai su grybais grietinėje yra mažai kaloringas patiekalas. Jį drąsiai gali valgyti tie, kurie rūpinasi savo figūra. Recepte esanti grietinė suteikia kalmarams švelnų ir subtilų skonį. Gautą padažą galima naudoti bulvių ar ryžių garnyrui. Kalmarai išverdami greitai, o tai labai patogu įtemptą darbo dieną.
Žingsnis 1
Paruoškite grybus ir svogūnus. Keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite svogūną, kol jis taps skaidrus, sudėkite grybus ir viską kartu kepkite 7-8 minutes.
Žingsnis 2
Daržoves sumaišykite su likusiais ingredientais. Į keptuvę sudėkite kalmarų žiedus ir grietinę. Jei reikia, pagardinkite druska ir pipirais. Uždengę dangtį troškinkite 5 minutes. Pabarstykite patiekalą sūriu ir palaukite, kol jis išsilydys.
Kategorijos