Publikavimo data: 2024-04-02
Kalmarai su morkomis ir grietine
Kalmarai su morkomis ir grietine - nepaprastai skanus, sveikas ir maistingas patiekalas. Kalmarai grietinėje su svogūnais ir morkomis yra populiarūs korėjiečių virtuvėje. Jūros gėrybės su daržovėmis ruošiamos su įvairiais padažais. Garsiausias ir prieinamiausias padažas yra iš grietinės. Rekomenduojame vartoti naminę grietinę, patiekalas su ja gaunasi sotesnis. Kalmarai, troškinti grietinėje su morkomis, gali užimti garbingą vietą valgiaraštyje tų, kurie stebi figūrą ir laikosi sveikos mitybos.
Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Daržoves kepkite ant vidutinės ugnies keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol suminkštės (apie 10-12 minučių).
Žingsnis 2
Sudėkite daržoves ir kalmarus. Sudėkite kalmarų žiedus į paruoštą daržovių keptuvę, įberkite pipirų ir druskos, troškinkite 3 minutes. Į keptuvę supilkite grietinę ir dar 3 min. troškinkite patiekalą. Supilkite smulkintas žoleles, išmaišykite, užvirinkite ir išjunkite ugnį.
Kategorijos