Kalmarai, troškinti su svogūnais piene pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kalmarai, troškinti su svogūnais piene

Su svogūnais piene troškinti kalmarai yra nepaprastai skanus ir kartu labai paprastas patiekalas. Jį ruošiant svarbu nepervirti kalmarų, kitaip jie taps kieti. Šiame patiekale yra nedaug kalorijų, todėl jis tinka žmonėms, besilaikantiems dietos.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
91 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Kalmarai, troškinti su svogūnais piene Žingsnis 1
Įmeskite kalmarų skerdenas į verdantį pasūdytą vandenį 2-4 minutėms, tada iš karto išimkite ir atvėsinkite. Tada supjaustykite juos pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Kalmarai, troškinti su svogūnais piene Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūną trintuvu arba supjaustykite mažais kubeliais. Česnaką išspauskite per česnakų presą. Susmulkintą svogūną ir česnaką pakepinkite įkaitintoje keptuvėje.

Žingsnis 3

Kalmarai, troškinti su svogūnais piene Žingsnis 3
Tada į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytus kalmarus ir lydytą sūrį, pasūdykite, išmaišykite, supilkite pieną ir troškinkite 4-5 minutes, kol sūris išsilydys.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, jūros gėrybių patiekalai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos