Publikavimo data: 2025-08-20
Kalmarai, troškinti su svogūnais piene
Su svogūnais piene troškinti kalmarai yra nepaprastai skanus ir kartu labai paprastas patiekalas. Jį ruošiant svarbu nepervirti kalmarų, kitaip jie taps kieti. Šiame patiekale yra nedaug kalorijų, todėl jis tinka žmonėms, besilaikantiems dietos.
Žingsnis 1
Įmeskite kalmarų skerdenas į verdantį pasūdytą vandenį 2-4 minutėms, tada iš karto išimkite ir atvėsinkite. Tada supjaustykite juos pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūną trintuvu arba supjaustykite mažais kubeliais. Česnaką išspauskite per česnakų presą. Susmulkintą svogūną ir česnaką pakepinkite įkaitintoje keptuvėje.
Žingsnis 3
Tada į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytus kalmarus ir lydytą sūrį, pasūdykite, išmaišykite, supilkite pieną ir troškinkite 4-5 minutes, kol sūris išsilydys.
Kategorijos