Kapustnikų blynai. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kapustnikų blynai.

Labai geras populiaraus patiekalo receptas. Kopūstai pagal šį receptą būna minkšti, traškūs, neriebūs, nepaisant to, kad iš tiesų termiškai apdorojami būtent saulėgrąžų aliejumi. Kapustnikai yra labai skanūs, kol jie karšti nuo nulio, bet šalti taip pat netrūksta malonaus skonio, visi ant mėgėjo. Jei norite paragauti jų šaltų, prieš vartojimą galite įpilti padažo ir žolelių, tada turėsite švelnius šaltus kotletus, patiekalą reikėtų laikyti šaldytuve.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.31/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Kapustnikų blynai. Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną. Smulkiai supjaustykite kopūstus ir sumaišykite su svogūnais.

Žingsnis 2

Įmuškite vieną kiaušinį ir viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Suberkite miltus, tada prieskonius ir druską pagal skonį ir dar kartą išmaišykite. Turėtų gautis klampi konsistencija - tešla kopūstų suktinukams gaminti.

Žingsnis 4

Kapustnikų blynai. Žingsnis 4
Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus. Valgomuoju šaukštu paskirstykite tešlą, kad gautųsi kepsnelių forma. Nepadarykite jų per didelių, nes bus sunku apversti.

Žingsnis 5

Kapustnikų blynai. Žingsnis 5
Gautus paplotėlius kepkite po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 6

Virtus kopūstus sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų aliejaus perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, kepimas su vaisiais ir uogomis, desertai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pyragai, saldūs pyragai, receptų knyga, bananų pyragai, pyragai su grietine, kepimas su grietine, pyragai su kiaušiniu, desertai su grietine, kepimas su kiaušiniu, sviesto pyragai, kepimas su vaisiais

Kategorijos