Publikavimo data: 2024-06-15
Kapustnikų blynai.
Labai geras populiaraus patiekalo receptas. Kopūstai pagal šį receptą būna minkšti, traškūs, neriebūs, nepaisant to, kad iš tiesų termiškai apdorojami būtent saulėgrąžų aliejumi. Kapustnikai yra labai skanūs, kol jie karšti nuo nulio, bet šalti taip pat netrūksta malonaus skonio, visi ant mėgėjo. Jei norite paragauti jų šaltų, prieš vartojimą galite įpilti padažo ir žolelių, tada turėsite švelnius šaltus kotletus, patiekalą reikėtų laikyti šaldytuve.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną. Smulkiai supjaustykite kopūstus ir sumaišykite su svogūnais.
Žingsnis 2
Įmuškite vieną kiaušinį ir viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Suberkite miltus, tada prieskonius ir druską pagal skonį ir dar kartą išmaišykite. Turėtų gautis klampi konsistencija - tešla kopūstų suktinukams gaminti.
Žingsnis 4
Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus. Valgomuoju šaukštu paskirstykite tešlą, kad gautųsi kepsnelių forma. Nepadarykite jų per didelių, nes bus sunku apversti.
Žingsnis 5
Gautus paplotėlius kepkite po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 6
Virtus kopūstus sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų aliejaus perteklius.
Kategorijos