Kapustnikų blynai. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kapustnikų blynai.

Labai geras populiaraus patiekalo receptas. Kopūstai pagal šį receptą būna minkšti, traškūs, neriebūs, nepaisant to, kad iš tiesų termiškai apdorojami būtent saulėgrąžų aliejumi. Kapustnikai yra labai skanūs, kol jie karšti nuo nulio, bet šalti taip pat netrūksta malonaus skonio, visi ant mėgėjo. Jei norite paragauti jų šaltų, prieš vartojimą galite įpilti padažo ir žolelių, tada turėsite švelnius šaltus kotletus, patiekalą reikėtų laikyti šaldytuve.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.31/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kapustnikų blynai. Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną. Smulkiai supjaustykite kopūstus ir sumaišykite su svogūnais.

Žingsnis 2

Įmuškite vieną kiaušinį ir viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Suberkite miltus, tada prieskonius ir druską pagal skonį ir dar kartą išmaišykite. Turėtų gautis klampi konsistencija - tešla kopūstų suktinukams gaminti.

Žingsnis 4

Kapustnikų blynai. Žingsnis 4
Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus. Valgomuoju šaukštu paskirstykite tešlą, kad gautųsi kepsnelių forma. Nepadarykite jų per didelių, nes bus sunku apversti.

Žingsnis 5

Kapustnikų blynai. Žingsnis 5
Gautus paplotėlius kepkite po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 6

Virtus kopūstus sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų aliejaus perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos