Publikavimo data: 2025-08-17
Karališkasis desertas su maskarpone
Sotus, gražus ir skanus desertas, puikiai tinkantis sekmadienio pusryčiams. Jį sudaro biskvitas, nepakartojamas maskarponės kremas su kondensuotu pienu ir uogos. Jums nereikia nieko kepti ar virti. Tiesiog sutrupinkite paruoštą biskvitą į trupinius, išplakite grietinėlę mikseriu ir visus sluoksnius sudėkite į kremzdeles.
Žingsnis 1
Sumaišykite maskarponę, kondensuotą pieną, pusę uogų, romą, likerį ir kokoso drožles trintuvu iki vientisos masės. Turėtų gautis tirštas kremas.
Žingsnis 2
Sudėkite visus ingredientus į grietinėlę pakaitomis: trupinių pyrago trupinius, grietinėlę, uogas. Užpildykite kremą iki pat viršaus, paskutinis sluoksnis turėtų būti trupinių tortas. Viršų užpilkite šokolado padažu.
Kategorijos