Karališkasis desertas su maskarpone pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Karališkasis desertas su maskarpone

Sotus, gražus ir skanus desertas, puikiai tinkantis sekmadienio pusryčiams. Jį sudaro biskvitas, nepakartojamas maskarponės kremas su kondensuotu pienu ir uogos. Jums nereikia nieko kepti ar virti. Tiesiog sutrupinkite paruoštą biskvitą į trupinius, išplakite grietinėlę mikseriu ir visus sluoksnius sudėkite į kremzdeles.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
251 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.6/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Karališkasis desertas su maskarpone Žingsnis 1
Sumaišykite maskarponę, kondensuotą pieną, pusę uogų, romą, likerį ir kokoso drožles trintuvu iki vientisos masės. Turėtų gautis tirštas kremas.

Žingsnis 2

Karališkasis desertas su maskarpone Žingsnis 2
Sudėkite visus ingredientus į grietinėlę pakaitomis: trupinių pyrago trupinius, grietinėlę, uogas. Užpildykite kremą iki pat viršaus, paskutinis sluoksnis turėtų būti trupinių tortas. Viršų užpilkite šokolado padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, desertai, desertai su vaisiais, grietinėlės ir pieno desertai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, panna cotta, receptų knyga

Kategorijos