Publikavimo data: 2025-08-18
Karališkasis varškės sūrio pyragėlis
Patiekalas gaunasi švelnus ir skanus. Paruoškite jį kaip desertą visai šeimai.
Žingsnis 1
Išplakite kiaušinius, cukrų, vaniliną.
Žingsnis 2
Sudėkite varškę ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Pradėkite ruošti tešlą. Atšaldytą sviestą sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 4
Į sviestą suberkite cukrų, miltus, sodą ir žiupsnelį druskos. Rankomis suminkykite į trupinius.
Žingsnis 5
Kepimo formą ištepkite sviestu. Į formą suberkite pusę trupinių ir rankomis suformuokite apvadą.
Žingsnis 6
Šaukštu išklokite įdarą ir ant viršaus užbarstykite kitą pusę trupinių.
Žingsnis 7
Kepkite 180-200 laipsnių temperatūroje 40-45 minutes. Leiskite vatruškai atvėsti ir supjaustykite gabalėliais.
Kategorijos