Publikavimo data: 2025-08-20
Karališki avižiniai dribsniai su džiovintais vaisiais, juodaisiais serbentais ir graikiniais riešutais
Karališki avižiniai dribsniai su džiovintais vaisiais, juodaisiais serbentais ir graikiniais riešutais yra skanūs pusryčiai, kuriuos galima paruošti ir vaikams, ir suaugusiesiems, ir net tiems, kurie laikosi dietos. Dėl didelės vaisių, riešutų ir džiovintų vaisių įvairovės šis patiekalas yra skanesnis už bet kokį desertą, be to, labai sveikas.
Žingsnis 1
Avižinius dribsnius užpilkite verdančiu vandeniu ir uždengę dangčiu palaikykite 5-7 minutes. Graikinius riešutus smulkiai sukapokite peiliu ir 2-3 min. pakepinkite svieste ant sausos keptuvės.
Žingsnis 2
Obuolius sutarkuokite stambia tarka, mandarinus padalykite skiltelėmis. Persimonus supjaustykite mažais kubeliais, o bananus - apskritimais.
Žingsnis 3
Sudėkite visus vaisius, juoduosius serbentus ir skrudintus graikinius riešutus į avižinius dribsnius, užpilkite košę kondensuotu pienu ir pabarstykite linų sėmenimis bei sezamo sėklomis.
Kategorijos