Publikavimo data: 2024-10-14
Karališkosios krevetės su česnaku ir sojų padažu
Šis patiekalas patiks visiems skanių ir aštrių užkandžių mėgėjams. Karališkosios krevetės česnakuose ir sojų padaže yra labai kvapnios ir skanios. Šis patiekalas paruošiamas gana greitai, o jo sudėtyje yra tik vienas pagrindinis produktas - krevetės.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę ir pabarstykite susmulkintą česnaką. Maišydami kepkite česnaką augaliniame aliejuje ir kepkite 30 sekundžių ant vidutinės ugnies. Tada į česnakus sudėkite krevetes ir užpilkite sojų padažu.
Žingsnis 2
Išmaišykite ir suberkite smulkintus krapus. Uždenkite krevetes dangčiu ir troškinkite apie 15 minučių. Kai krevetės bus paruoštos, perkelkite jas į lėkštę ir patiekite karštas.
Kategorijos