Publikavimo data: 2024-06-23
Karališkųjų grybų skrebučiai
Italija ir Prancūzija kovoja dėl grybų gimtinės titulo. Neįmanoma tiksliai pasakyti, kas pirmasis rado ir aprašė šį grybą. Tačiau žinoma, kad "champignon" išvertus iš prancūzų kalbos reiškia "grybas". Pirmą kartą šampinjonų auginimo technologiją 1707 m. aprašė prancūzas Josephas Tournefortas. Karališkieji šampinjonai turi rudą kepurėlę. Jie yra didesni už įprastus grybus ir pasižymi intensyvesniu kvapu bei skoniu. Šie grybai dera su česnakais ir žolelėmis ir puikiai tinka prie skrebučių.
Žingsnis 1
Paruoškite grybus. Įkaitinkite keptuvę ir pakepinkite svogūną. Kai jis taps lengvai auksinės spalvos, sudėkite grybus. Maišydami kepkite juos 7-10 minučių. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Sudėkite skrebučius ir juos iškepkite. Paruoštą įdarą užtepkite ant duonos. Pabarstykite sūriu. Išdėliokite skrebučius ant kepimo skardos ir pašaukite į orkaitę 7 minutėms.
Kategorijos