Karališkųjų krevečių pavasariniai suktinukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Karališkųjų krevečių pavasariniai suktinukai

Pavasariniai ritinėliai - tai azijietiški ryžių blyneliai su įdaru. Ryžių popierius gaminamas iš ryžių, druskos ir vandens. Norint pagaminti suktinuką, ryžių popierių reikia pamirkyti vandenyje, kad jis taptų minkštesnis ir jį būtų galima lengvai suvynioti. Kad užkandis būtų sultingas, svarbu visus ingredientus supjaustyti plonomis ilgomis juostelėmis. Krevečių suktinukai tradiciškai patiekiami per kinų Naujuosius metus, kurie taip pat žymi pavasario pradžią.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Karališkųjų krevečių pavasariniai suktinukai Žingsnis 1
Apkepkite krevetes. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite česnako gabalėlius. Kepkite 1-2 min. ant didelės ugnies, kol česnakai taps auksiniai. Kai aliejus prisipildys česnakų aromato, česnakus išimkite. Į keptuvę sudėkite nuluptas krevetes ir kepkite iš visų pusių, kol iškeps, maždaug 5 minutes. Krevetės turėtų tapti rausvos ir susisukti į žiedus.

Žingsnis 2

Karališkųjų krevečių pavasariniai suktinukai Žingsnis 2
Paruoškite ryžių popierių. Ryžių popieriaus lapus vieną po kito 2-3 sekundėms panardinkite į dubenį su šiltu vandeniu. Kai jie suminkštės, išdėliokite juos ant lygaus švaraus paviršiaus.

Žingsnis 3

Karališkųjų krevečių pavasariniai suktinukai Žingsnis 3
Surinkite krevečių suktinuką. Sudėkite visus ingredientus ant lakšto. Pabaigoje uždenkite salotų lapu.

Žingsnis 4

Karališkųjų krevečių pavasariniai suktinukai Žingsnis 4
Suvyniokite suktinukus. Apvyniokite lakšto kraštą ant įdaro ir užlenkite šonus. Toliau vyniokite spyruoklinius ritinėlius kaip suktinukus. Taip suvyniokite visus suktinukus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos