Publikavimo data: 2024-06-08
Karališkųjų krevečių pavasariniai suktinukai
Pavasariniai ritinėliai - tai azijietiški ryžių blyneliai su įdaru. Ryžių popierius gaminamas iš ryžių, druskos ir vandens. Norint pagaminti suktinuką, ryžių popierių reikia pamirkyti vandenyje, kad jis taptų minkštesnis ir jį būtų galima lengvai suvynioti. Kad užkandis būtų sultingas, svarbu visus ingredientus supjaustyti plonomis ilgomis juostelėmis. Krevečių suktinukai tradiciškai patiekiami per kinų Naujuosius metus, kurie taip pat žymi pavasario pradžią.
Žingsnis 1
Apkepkite krevetes. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite česnako gabalėlius. Kepkite 1-2 min. ant didelės ugnies, kol česnakai taps auksiniai. Kai aliejus prisipildys česnakų aromato, česnakus išimkite. Į keptuvę sudėkite nuluptas krevetes ir kepkite iš visų pusių, kol iškeps, maždaug 5 minutes. Krevetės turėtų tapti rausvos ir susisukti į žiedus.
Žingsnis 2
Paruoškite ryžių popierių. Ryžių popieriaus lapus vieną po kito 2-3 sekundėms panardinkite į dubenį su šiltu vandeniu. Kai jie suminkštės, išdėliokite juos ant lygaus švaraus paviršiaus.
Žingsnis 3
Surinkite krevečių suktinuką. Sudėkite visus ingredientus ant lakšto. Pabaigoje uždenkite salotų lapu.
Žingsnis 4
Suvyniokite suktinukus. Apvyniokite lakšto kraštą ant įdaro ir užlenkite šonus. Toliau vyniokite spyruoklinius ritinėlius kaip suktinukus. Taip suvyniokite visus suktinukus.
Kategorijos