Publikavimo data: 2024-06-23
Karališkųjų krevečių skrebučiai
Yra daugybė pasaulyje žinomų skrebučių receptų. Vienas iš jų, švediškas Skagen, yra skrebučiai su karališkosiomis krevetėmis. Jį 1950 m. sugalvojo švedų restoranas Ture Vretmanas. Jis paruošė populiarų naminį patiekalą - sumuštinį - su ypatingu prieskoniu. Iš pradžių į skrebučio sudėtį įėjo krevetės, majonezas, krapai, raudonieji ikrai. Vėliau į patiekalą pridėta kitų ingredientų, o krevetes pakeitė krabų lazdelės.
Žingsnis 1
Apkepkite duonos riekes. Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir kepkite duonos riekes iš abiejų pusių po 2 minutes, kol paruduos.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą ir sumontuokite skrebučius. Krevetes sudėkite į gilų dubenį, sumaišykite su krapais ir majonezu. Įdarą užtepkite ant duonos riekelių.
Kategorijos