Karpis, įdarytas ryžiais ir daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Karpis, įdarytas ryžiais ir daržovėmis

Lengviausias ir sveikiausias būdas paruošti žuvį - kepti ją orkaitėje. O jei žuvis dar ir įdaryta garnyru, šiuo būdu greitai paruošite sočius pietus ar vakarienę visai šeimai. Išsirinkite didelę žuvį, mėgstamus prieskonius ir pabandykite paruošti įdarytą žuvį pagal mūsų receptą.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Karpis, įdarytas ryžiais ir daržovėmis Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Išvirkite ryžius iki pusiau išvirusius pasūdytame vandenyje, alyvuogių aliejuje apkepkite susmulkintus svogūnus, paprikas ir morkas. Ryžius sumaišykite su daržovėmis, druska ir pipirais. Jei norite, į įdarą taip pat galite įdėti šiek tiek smulkintų žolelių.

Žingsnis 2

Karpis, įdarytas ryžiais ir daržovėmis Žingsnis 2
Į žuvies vidų atsargiai sudėkite ryžių ir daržovių faršą. Sandariai suvyniokite į foliją arba pergamentą ir padėkite ant kepimo skardos. Įsitikinkite, kad folija liečiasi prie žuvies blizgančia puse, kad iškepusi žuvis neturėtų metalo skonio.

Žingsnis 3

Karpis, įdarytas ryžiais ir daržovėmis Žingsnis 3
Žuvį kepkite 180 ℃ temperatūros orkaitėje vieną valandą. Po to palikite žuvį atidarytoje orkaitėje, kad šiek tiek atvėstų ir sugertų visas sultis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos