Publikavimo data: 2025-08-19
Karšta ir traški pica iš plonos tešlos
Karšta ir traški pica iš plonos tešlos sukvies visus šeimos narius prie stalo.
Žingsnis 1
Ištirpinkite sausas mieles ir cukrų šiltame vandenyje iki vientisos masės. Suberkite miltus ir druską ir pradėkite minkyti tešlą. Tada, beveik pabaigoje, sudėkite sviestą. Gerai išminkykite iki vientisos masės. Pastatykite į šiltą vietą 20 minučių. Kai tešla padidės, rankomis ištieskite ją ant kepimo skardos.
Žingsnis 2
Kol tešla kyla, galite ruošti įdarą. Keptuvėje apkepkite faršą su kečupu ir druska. Dėkite ant tešlos lygiu sluoksniu.
Žingsnis 3
Ant viršaus sudėkite griežinėliais pjaustytus pomidorus ir agurkus.
Žingsnis 4
Galiausiai sudėkite mocarelą. Pašaukite į iki 200-220 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę maždaug 15-20 minučių.
Kategorijos