Karšta ir traški pica iš plonos tešlos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Karšta ir traški pica iš plonos tešlos

Karšta ir traški pica iš plonos tešlos sukvies visus šeimos narius prie stalo.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
226 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Karšta ir traški pica iš plonos tešlos Žingsnis 1
Ištirpinkite sausas mieles ir cukrų šiltame vandenyje iki vientisos masės. Suberkite miltus ir druską ir pradėkite minkyti tešlą. Tada, beveik pabaigoje, sudėkite sviestą. Gerai išminkykite iki vientisos masės. Pastatykite į šiltą vietą 20 minučių. Kai tešla padidės, rankomis ištieskite ją ant kepimo skardos.

Žingsnis 2

Karšta ir traški pica iš plonos tešlos Žingsnis 2
Kol tešla kyla, galite ruošti įdarą. Keptuvėje apkepkite faršą su kečupu ir druska. Dėkite ant tešlos lygiu sluoksniu.

Žingsnis 3

Karšta ir traški pica iš plonos tešlos Žingsnis 3
Ant viršaus sudėkite griežinėliais pjaustytus pomidorus ir agurkus.

Žingsnis 4

Karšta ir traški pica iš plonos tešlos Žingsnis 4
Galiausiai sudėkite mocarelą. Pašaukite į iki 200-220 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę maždaug 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos