Karštai lydytas marcipanas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Karštai lydytas marcipanas

Marcipanas - tai desertas iš migdolų, kuriam gaminti riešutai sumalami į smulkius miltus ir sumaišomi su cukraus sirupu arba cukraus pudra. Marcipanui gaminti nerekomenduojama naudoti kitų rūšių riešutų, nes keičiasi reikiama struktūra, nes būtent migdolų miltuose yra migdolų aliejaus, kuris leidžia suformuoti skirtingas formas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
491 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
35 g
Angliavandeniai
33 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Karštai lydytas marcipanas Žingsnis 1
Migdolus porą minučių pamirkykite verdančiame vandenyje. Tai daroma tam, kad būtų galima lengvai pašalinti odelę.

Žingsnis 2

Karštai lydytas marcipanas Žingsnis 2
Nuo migdolų pašalinkite odelę. Kad riešutus būtų lengviau sumalti į miltus, juos galima išdžiovinti karštoje keptuvėje.

Žingsnis 3

Karštai lydytas marcipanas Žingsnis 3
Mikseriu sumalkite migdolus į miltus.

Žingsnis 4

Karštai lydytas marcipanas Žingsnis 4
Stikliniame dubenyje sumaišykite kiaušinių baltymus ir cukraus pudrą.

Žingsnis 5

Karštai lydytas marcipanas Žingsnis 5
Paruoškite puodą su verdančiu vandeniu. Keptuvės skersmuo turėtų būti šiek tiek didesnis už stiklinio dubens skersmenį. Į puodą įdėkite dubenį su baltymais ir cukraus pudra. Vandens vonelėje, nuolat maišydami, iš baltymų ir cukraus pudros pagaminkite saldų sirupą.

Žingsnis 6

Karštai lydytas marcipanas Žingsnis 6
Į saldų sirupą suberkite migdolų miltus. Užminkykite tešlą. Gerai išminkykite tešlą. Iš šiltos migdolinės tešlos suformuokite "dešreles".

Žingsnis 7

Karštai lydytas marcipanas Žingsnis 7
Leiskite desertui atvėsti ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos