Publikavimo data: 2024-06-24
Karštai lydytas marcipanas
Marcipanas - tai desertas iš migdolų, kuriam gaminti riešutai sumalami į smulkius miltus ir sumaišomi su cukraus sirupu arba cukraus pudra. Marcipanui gaminti nerekomenduojama naudoti kitų rūšių riešutų, nes keičiasi reikiama struktūra, nes būtent migdolų miltuose yra migdolų aliejaus, kuris leidžia suformuoti skirtingas formas.
Žingsnis 1
Migdolus porą minučių pamirkykite verdančiame vandenyje. Tai daroma tam, kad būtų galima lengvai pašalinti odelę.
Žingsnis 2
Nuo migdolų pašalinkite odelę. Kad riešutus būtų lengviau sumalti į miltus, juos galima išdžiovinti karštoje keptuvėje.
Žingsnis 3
Mikseriu sumalkite migdolus į miltus.
Žingsnis 4
Stikliniame dubenyje sumaišykite kiaušinių baltymus ir cukraus pudrą.
Žingsnis 5
Paruoškite puodą su verdančiu vandeniu. Keptuvės skersmuo turėtų būti šiek tiek didesnis už stiklinio dubens skersmenį. Į puodą įdėkite dubenį su baltymais ir cukraus pudra. Vandens vonelėje, nuolat maišydami, iš baltymų ir cukraus pudros pagaminkite saldų sirupą.
Žingsnis 6
Į saldų sirupą suberkite migdolų miltus. Užminkykite tešlą. Gerai išminkykite tešlą. Iš šiltos migdolinės tešlos suformuokite "dešreles".
Žingsnis 7
Leiskite desertui atvėsti ir patiekite.
Kategorijos