Publikavimo data: 2025-08-19
Karštas šoninės ir porų užkandis
Šis labai paprastas receptas atsirado spontaniškai. Vieną dieną, kai atidariau šaldytuvą, norėdama pasigaminti ką nors skanaus, sotaus ir greito, pamačiau tik šoninę ir porus. Greitai išviriau tai, ką tuoj pamatysite ir, tikiuosi, įvertinsite. Tai puikus užkandis. Aromatingas, skanus ir sotus.
Žingsnis 1
Kruopščiai nuplaukite porus ir supjaustykite 2-3 mm storio apskritimais.
Žingsnis 2
Šoninę supjaustykite 1 cm pločio juostelėmis.
Žingsnis 3
Keptuvėje ant vidutinės ugnies apkepkite šoninę. Jei šoninė turi mažai riebalų, pradžioje galite įpilti minimalų kiekį augalinio aliejaus. Šoninės riebalai išsilydys ir jų turėtų pakakti kepimui be aliejaus.
Žingsnis 4
Kepkite, kol svogūnai iškeps, nuolat maišydami.
Kategorijos