Publikavimo data: 2024-04-01
Karštosios paprikos žiemai
Aštrus žiemos užkandis iš marinuotų aitriųjų paprikų tikriems aštrių pojūčių mėgėjams. Nesudėtingai paruošiamas užkandis taps ryškiu ir aštriu priedu prie daugelio karštųjų patiekalų ant jūsų stalo. Dėl konservavimo paprikos ilgai išlaiko sultingumą ir aštrumą. Skirdami šiek tiek laiko paruošimui, galėsite nustebinti savo svečius aštriu šaltu aitriųjų paprikų užkandžiu.
Žingsnis 1
Nulupkite česnaką ir įdėkite jį į stiklainio dugną. Pagal skonį galite pridėti serbentų arba vynuogių lapų, gvazdikėlių ir kitų prieskonių.
Žingsnis 2
Aitriąsias paprikas sudėkite į stiklainį ir užpilkite verdančiu vandeniu. Uždenkite ir palikite pastovėti 5-7 minutes.
Žingsnis 3
Išpilkite vandenį iš paprikų puode ir pastatykite ant silpnos ugnies. Suberkite cukrų ir druską ir užvirinkite. Galiausiai supilkite actą, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 4
Užpilkite paprikas gautu sūrymu ir stiklainius uždarykite. Uždenkite stiklainius ir palikite juos kambario temperatūroje, kol visiškai atvės. Tada sudėkite paprikas į rūsį arba šaldytuvą ir laikykite.
Kategorijos