Publikavimo data: 2025-08-20
Kavos gėrimas su prieskoniais ir citrinos žievele
Klasikinis grogas pirmą kartą buvo paruoštas Anglijoje. Pagal šį receptą šio gėrimo pagrindas - kava. Tačiau klasikiniu variantu laikomas arbatos pagrindu pagamintas grogas. Kad skonis būtų ryškesnis ir intensyvesnis, į grogą dedama laimo arba citrinų, apelsinų, citrusinių vaisių likerių. Taip pat yra daug receptų saldžių gėrimų mėgėjams, dažniausiai į grogą dedama vaisių sirupų, medaus arba cukraus.
Žingsnis 1
Į gilų indą supilkite vandenį ir sudėkite paprikas, virkite ant silpnos ugnies porą minučių, o kai pajusite aromatą, paprikas išimkite.
Žingsnis 2
Į vandenį supilkite kondensuotą pieną, romą, espreso kavą, apelsino žievelę, gvazdikėlius, cinamoną ir pankolį. Viską 5 minutes pavirkite ant ugnies ir prieš perkošdami leiskite porą minučių pritraukti.
Kategorijos