Kavos želė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Kavos želė

Kavos želė yra kerinčio skonio. Ją paruošti nėra sudėtinga. Pagrindinė recepto paslaptis - tirpi kava. Desertas iš kavos su pienu yra švelnios konsistencijos, nes didžiąją jo dalį sudaro pienas. Šis produktas yra svarbiausias vitaminų ir mineralinių medžiagų tiekėjas. Piene gausu kalcio, geležies, fluoro, B grupės vitaminų. Jei įmanoma, naudokite kaimišką pieną, jis skanesnis ir maistingesnis nei parduotuvinis.
Gaminimo laikas
210 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
96 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
17 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.06/5 (34 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kavos želė Žingsnis 1
Ištirpinkite želatiną. Paimkite 50 g šilto vandens ir jame ištirpinkite želatiną.

Žingsnis 2

Kavos želė Žingsnis 2
Paruoškite pieno pagrindą. Pieną pašildykite, tada sudėkite išbrinkusią želatiną ir cukrų. Visiškai ištirpinkite cukrų ir želatiną piene, neužvirinkite.

Žingsnis 3

Kavos želė Žingsnis 3
Suderinkite produktus. Kavą ištirpinkite verdančiame vandenyje, gerai išmaišykite ir supilkite į pieną bei želatiną. Supilkite mišinį į formeles ir atvėsinkite. Tada želė 3 valandoms įdėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos