Publikavimo data: 2024-04-06
Kavos želė
Kavos želė yra kerinčio skonio. Ją paruošti nėra sudėtinga. Pagrindinė recepto paslaptis - tirpi kava. Desertas iš kavos su pienu yra švelnios konsistencijos, nes didžiąją jo dalį sudaro pienas. Šis produktas yra svarbiausias vitaminų ir mineralinių medžiagų tiekėjas. Piene gausu kalcio, geležies, fluoro, B grupės vitaminų. Jei įmanoma, naudokite kaimišką pieną, jis skanesnis ir maistingesnis nei parduotuvinis.
Žingsnis 1
Ištirpinkite želatiną. Paimkite 50 g šilto vandens ir jame ištirpinkite želatiną.
Žingsnis 2
Paruoškite pieno pagrindą. Pieną pašildykite, tada sudėkite išbrinkusią želatiną ir cukrų. Visiškai ištirpinkite cukrų ir želatiną piene, neužvirinkite.
Žingsnis 3
Suderinkite produktus. Kavą ištirpinkite verdančiame vandenyje, gerai išmaišykite ir supilkite į pieną bei želatiną. Supilkite mišinį į formeles ir atvėsinkite. Tada želė 3 valandoms įdėkite į šaldytuvą.
Kategorijos