Kefyre marinuotas ešerys rankovėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Kefyre marinuotas ešerys rankovėje

Visi žinome, kad jūros gėrybės yra labai svarbi mitybos dalis. Jos prisotina organizmą vitaminų ir mineralų, gerina plaukų, nagų ir odos būklę. Krevečių, midijų ir kalmarų nebūtina pirkti parduotuvėje. Jas galima pakeisti jūros ešeriais. Reguliarus šios žuvies vartojimas mažina širdies ir kraujagyslių ligų riziką, mažina cholesterolio kiekį kraujyje ir gerina medžiagų apykaitą. Ešerį galite kepti orkaitėje, prieš tai jį pamarinavę kefyre. Taip žuvis taps dar minkštesnė.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
75 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.97/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kefyre marinuotas ešerys rankovėje Žingsnis 1
Į kefyrą įberkite druskos, pipirų ir žuvies prieskonių. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Kefyre marinuotas ešerys rankovėje Žingsnis 2
Sudėkite ešerius į kepimo indą ir supilkite kefyrą. Palikite žuvį marinuotis 10 minučių.

Žingsnis 3

Kefyre marinuotas ešerys rankovėje Žingsnis 3
Įdėkite formą į kepimo rankovę. Kepkite žuvį iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Žingsnis 4

Kefyre marinuotas ešerys rankovėje Žingsnis 4
Patiekite paruoštus ešerius, papuoštus paprikomis, šviežiais špinatais arba daržovėmis pagal skonį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos