Publikavimo data: 2025-08-19
Kefyro padaže kepta menkė
Mėta yra sveika, nebrangi ir skani žuvis. Ji mėsinga ir turi nedaug kaulų. Ją galima naudoti daugelyje patiekalų, tačiau skaniausia ir švelniausia ji būna kepta orkaitėje. Patiekite ją kaip savarankišką patiekalą arba kaip garnyrą su bulvėmis ar ryžiais.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite kefyrą, garstyčias, sausus krapus ir druską. Žuvį supjaustykite gabalėliais ir aptepkite padažu. Palikite marinuotis 20 minučių.
Žingsnis 2
Įjunkite orkaitę ir įkaitinkite ją iki 180 °C temperatūros. Į kepimo rankovę įdėkite marinuotą žuvį su padažu ir 30 minučių pašaukite į orkaitę.
Kategorijos