Kefyro padaže kepta menkė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kefyro padaže kepta menkė

Mėta yra sveika, nebrangi ir skani žuvis. Ji mėsinga ir turi nedaug kaulų. Ją galima naudoti daugelyje patiekalų, tačiau skaniausia ir švelniausia ji būna kepta orkaitėje. Patiekite ją kaip savarankišką patiekalą arba kaip garnyrą su bulvėmis ar ryžiais.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
67 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Kefyro padaže kepta menkė Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite kefyrą, garstyčias, sausus krapus ir druską. Žuvį supjaustykite gabalėliais ir aptepkite padažu. Palikite marinuotis 20 minučių.

Žingsnis 2

Kefyro padaže kepta menkė Žingsnis 2
Įjunkite orkaitę ir įkaitinkite ją iki 180 °C temperatūros. Į kepimo rankovę įdėkite marinuotą žuvį su padažu ir 30 minučių pašaukite į orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos