Kefyro pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Kefyro pyragas

Keksiukai - skanus ir paprastas desertas, kurį lengva pasigaminti namuose. Paruošimas užtruks labai trumpai, o keksiukams skirtų produktų rasite bet kuriame šaldytuve. Jei keksiukus gaminsite iš kefyro - geriau imti 3,2 % riebumo - tešla gausis puresnė nei pieno. Keksiukus geriau kepkite silikoninėse formelėse orkaitėje - taip jie išeis purūs, kaip iš parduotuvės. Tik jūs tiksliai žinosite, kokius produktus naudojote, nes keksiukus ruošėte žingsnis po žingsnio pagal receptą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
288 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
36 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kefyro pyragas Žingsnis 1
Pradėkite ruošti tešlą. Tam sumaišykite kiaušinius su cukrumi, suplakite. Sudėkite kefyrą, augalinį aliejų ir margariną, išmaišykite. Suberkite miltus ir sodą, išminkykite tešlą iki tirštos konsistencijos.

Žingsnis 2

Kefyro pyragas Žingsnis 2
Šaukštu sudėkite tešlą į keksiukų formeles, užpildydami jas iki pusės. Kepkite 15-20 minučių, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Išimkite keksiukus iš orkaitės. Kai jos atvės, sudėkite jas į lėkštę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos