Publikavimo data: 2024-05-19
Kefyro pyragas
Keksiukai - skanus ir paprastas desertas, kurį lengva pasigaminti namuose. Paruošimas užtruks labai trumpai, o keksiukams skirtų produktų rasite bet kuriame šaldytuve. Jei keksiukus gaminsite iš kefyro - geriau imti 3,2 % riebumo - tešla gausis puresnė nei pieno. Keksiukus geriau kepkite silikoninėse formelėse orkaitėje - taip jie išeis purūs, kaip iš parduotuvės. Tik jūs tiksliai žinosite, kokius produktus naudojote, nes keksiukus ruošėte žingsnis po žingsnio pagal receptą.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti tešlą. Tam sumaišykite kiaušinius su cukrumi, suplakite. Sudėkite kefyrą, augalinį aliejų ir margariną, išmaišykite. Suberkite miltus ir sodą, išminkykite tešlą iki tirštos konsistencijos.
Žingsnis 2
Šaukštu sudėkite tešlą į keksiukų formeles, užpildydami jas iki pusės. Kepkite 15-20 minučių, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Išimkite keksiukus iš orkaitės. Kai jos atvės, sudėkite jas į lėkštę.
Kategorijos