Kefyro skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kefyro skrebučiai

Kefyro skrebučiai - tai oro užkandis, paruoštas iš rauginto pieno gėrimo, miltų ir kiaušinio. Patiekalas gaunasi labai švelnus, skanus ir maistingas. Beje, jei norisi, kefyrą galima pakeisti rūgpieniu - patiekalo skonis nuo to nepasikeis. O skrebučius galite patiekti su įdaru, ir jis gali skirtis priklausomai nuo jūsų pageidavimų: tokie skrebučiai puikiai dera ir su uogomis, ir su mėsa.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
296 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
38 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.18/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Kefyro skrebučiai Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Supilkite kefyrą į atskirą indą, suberkite sodą ir gerai išmaišykite, kad prasidėtų reakcija. Tada į ingredientus įmuškite kiaušinį, suberkite cukrų, druską ir 2 valgomuosius šaukštus augalinio aliejaus. Gautą masę išplakite plaktuvu iki vientisos masės. Tada supilkite mišinį į persijotus miltus ir kruopščiai išmaišykite, užminkydami minkštą tešlą.

Žingsnis 2

Kefyro skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Darbo paviršių lengvai pabarstykite miltais ir iškočiokite norimo storio tešlą. Specialia kepimo forma arba paprastu peiliu iš tešlos išpjaukite stačiakampius skrebučius. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Kepkite skrebučius iš abiejų pusių, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos