Publikavimo data: 2025-08-20
Keitiklio pyragas su kriaušėmis multicooker įrenginyje
Keitiklio pyragas su kriaušėmis multicooker keptuvėje - tai burnoje tirpstantis desertas, kuriame karamelizuoti vaisiai puikiai dera su pikantišku biskvitu. Patiekalas gaunasi skanus ir labai švelnus. Pyragas "invertišas" savo pavadinimą gavo neatsitiktinai. Viskas dėl neįprasto paruošimo. Vaisiai deserte dedami į formos dugną, o supylus tešlą. Todėl paruoštą pyragą reikia apversti taip, kad apetitą žadinantis įdaras būtų viršuje.
Žingsnis 1
Paruoškite pyrago pagrindą. Ištepkite multicooker keptuvę sviestu, tada uždenkite ją folijos lakštu. Tada foliją gausiai patepkite sviestu ir įjunkite mažiausią kaitrą. Paimkite 3 valgomuosius šaukštus sviesto, supjaustykite jį mažais gabalėliais ir sudėkite į multicookerį. Į tą pačią vietą suberkite rudąjį cukrų. Pabaigoje sudėkite kriaušes ratu pjautine puse žemyn.
Žingsnis 2
Pradėkite ruošti tešlą. Į gilų dubenį supilkite dviejų rūšių miltus. Suberkite kepimo miltelius, maltą cinamoną ir druską. Į atskirą dubenį sudėkite 4 valgomuosius šaukštus sviesto ir cukrų ir gerai išsukite mikseriu nedideliu greičiu. Tada padidinkite greitį ir plakite ingredientus iki purumo. Tada, vis dar plakant, į mišinį įmuškite kiaušinius. vėl sumažinkite mikserio greitį iki mažo ir sausus ingredientus įmaišykite į kiaušinių ir sviesto mišinį. Mišinį pilkite pakaitomis su pienu. Toliau plakite tešlą vidutiniu greičiu, kol ji taps vientisa.
Žingsnis 3
Paruoškite pyragą. Paruoštą tešlą supilkite į multicookerį. Ant viršaus uždėkite rankšluostį, neliesdami paties pyrago, kad drėgmė nenutekėtų ant tešlos. Tada uždenkite pyragą dangčiu ir palikite kepti minimalioje temperatūroje 3 valandas. Pasibaigus laikui, išjunkite multicookerį ir palikite pyragą viduje dar 20 minučių.
Kategorijos