Keksas su obuoliais, sultenėmis ir riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Keksas su obuoliais, sultenėmis ir riešutais

Paprastas keksas, kuris patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams. Šis receptas pravers, kai norėsite greitai paruošti ką nors arbatai.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
253 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.94/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Sviestą sudėkite į puodą, pastatykite ant kaitlentės ir ištirpinkite iki skystos konsistencijos.

Žingsnis 2

Keksas su obuoliais, sultenėmis ir riešutais Žingsnis 2
Į sviestą suberkite cukrų ir išplakite mikseriu iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Keksas su obuoliais, sultenėmis ir riešutais Žingsnis 3
Įmuškite kiaušinius, kepimo miltelius ir vėl viską išplakite mikseriu.

Žingsnis 4

Keksas su obuoliais, sultenėmis ir riešutais Žingsnis 4
Į mišinį suberkite miltus ir vanilę ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 5

Keksas su obuoliais, sultenėmis ir riešutais Žingsnis 5
Obuolius nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Nuplaukite sultenes. Susmulkinkite riešutus. Viską sudėkite į tešlą ir išmaišykite.

Žingsnis 6

Supilkite tešlą į riebalais išteptą kepimo indą ir pašaukite į 180 °C įkaitintą orkaitę 30-35 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, konditerijos desertai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, popietė, užkandis, užkandžiai, vyšnių sezonas, keksas, kalėdiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių pusryčiai, vyšnių keksas, keksas su pienu, sviesto keksas

Kategorijos