Publikavimo data: 2025-08-20
Keksas su spanguolėmis ir abrikosais
Šis senas vokiškas kalėdinių keksiukų receptas yra neįtikėtinai skanus. Jis iš karto suteiks namams jaukumo ir šilumos. Keksiukas gražiai spalvingai supjaustytas, tai tikrai pakels nuotaiką. Keksiukus patiekite popietės arbatai. Jei keksas gaminamas suaugusiesiems, jį galima pamirkyti rome. Keksas gana greitai ir lengvai paruošiamas, jį tikrai galės bet kuri šeimininkė.
Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Dubenyje iki putų suplakite cukrų ir kiaušinius. Nuolat plakite, kad įsimaišytų miltai. Sudėkite žievelę, cinamoną, imbierą ir kardamoną ir išmaišykite. Į tešlą suberkite riešutus, spanguoles ir abrikosus. Vėl išmaišykite.
Žingsnis 2
Iškepkite keksiuką. Supilkite tešlą į formą. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 50 minučių.
Kategorijos