Publikavimo data: 2024-03-29
Keksiukai popierinėse formelėse
Popieriniai keksiukai arba keksiukai yra kreminiai, erdvūs keksiukai, papuošti glajumi. Savo pavadinimą jie gavo dėl puodelio formos formelių. Cup angliškai reiškia "puodelis". Pagrindinis keksiukų ir keksiukų skirtumas - tekstūra. Keksiukai yra tankesni. Keksiukai yra puresni. Keksiukų popierinėse formelėse receptas gana paprastas. Norėdami keksiukus kepti orkaitėje, naudokite šviežią 82 % riebumo sviestą ir įprastą baltąjį cukrų, taip pat kvietinius miltus.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti tešlą. Giliame dubenyje mikseriu išsukite sviestą, cukrų ir vanilę. Toliau plakant masę įmuškite kiaušinius. Supilkite pieną ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Atskirai sumaišykite miltus ir kepimo miltelius, supilkite į kiaušinių masę ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Popierines formeles dėkite ant kepimo skardos ir iki pusės užpildykite tešla. Kepkite 35-40 minučių. Atvėsinkite ir patiekite išimdami keksiukus iš popierinių formelių. Gero apetito!
Kategorijos