Keksiukai su uogiene pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Keksiukai su uogiene

Subtilus desertas namų arbatos vakarėliui. Keksiukus labai lengva paruošti, tai gali padaryti net pradedantysis.
Gaminimo laikas
46 min.
Laikas virtuvėje
46 min.
Kalorijos
350 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
39 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.79/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Keksiukai su uogiene Žingsnis 1
Kiaušinius suplakite su cukrumi. Supilkite pieną ir sviestą. Išplakite. Suberkite vaniliną, kepimo miltelius ir miltus. Plakite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Keksiukai su uogiene Žingsnis 2
Paskirstykite į formeles: ant dugno dėkite truputį tešlos, ant viršaus dėkite uogienės ir uždėkite tešlos. Formos turėtų būti užpildytos iki pusės arba šiek tiek daugiau.

Žingsnis 3

Keksiukai su uogiene Žingsnis 3
Kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje apie 20 minučių. Patikrinkite mediniu iešmeliu arba dantų krapštuku - kepiniai turi būti sausi.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, konditerijos desertai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, popietė, užkandis, užkandžiai, vyšnių sezonas, keksas, kalėdiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių pusryčiai, vyšnių keksas, keksas su pienu, sviesto keksas

Kategorijos