Keksiukas su tirštu uogų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Keksiukas su tirštu uogų padažu

Skanus ir paprastas keksas su tirštu uogų padažu. Greitai paruošiama, kai reikia greitai pavaišinti svečius. Visada padeda ir džiugina rezultatu.
Gaminimo laikas
52 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
297 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
45 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keksiukas su tirštu uogų padažu Žingsnis 1
Sumaišykite kiaušinius, 200 g cukraus, 150 g sviesto, vaniliną, raugą.

Žingsnis 2

Keksiukas su tirštu uogų padažu Žingsnis 2
Suberkite miltus ir užminkykite tešlą. Leiskite jai pastovėti.

Žingsnis 3

Keksiukas su tirštu uogų padažu Žingsnis 3
Uogas padėkite ant ugnies, įpilkite 100 ml vandens ir likusį cukrų, užvirinkite.

Žingsnis 4

Keksiukas su tirštu uogų padažu Žingsnis 4
Sumaišykite krakmolą su 50 ml vandens, plona srovele supilkite į uogas, maišykite 5 minutes.

Žingsnis 5

Keksiukas su tirštu uogų padažu Žingsnis 5
Kepimo formą ištepkite likusiu aliejumi ir sudėkite tešlą į formą, padarydami apvadą. Kepkite 180 ˚C temperatūroje 25 minutes, iškepę patikrinkite dantų krapštuku.

Žingsnis 6

Paruoštą keksą atvėsinkite. Supjaustykite griežinėliais, išdėliokite lėkštėse ir apliekite uogų padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos