Publikavimo data: 2024-03-25
Kepenys džiūvėsėliuose
Kepintos kepenys, troškintos kepenys, kepenys grietinėlės padaže, "Stroganoff" tipo kepenys - šiuos patiekalus žino visi. Yra dar vienas įdomus kepenėlių gaminimo receptas - džiūvėsėliuose. Tam tinka bet kokios kepenys - jautienos, veršienos, kiaulienos, vištienos. Kepenėlės džiūvėsėliuose patiks net vaikams, kuriuos sunku priversti valgyti subproduktus. Patiekalas gaunasi minkštas, kvapnus ir traškus.
Žingsnis 1
Kepenėles apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepenų gabalėlius lengvai pabarstykite druska. Atskirame dubenyje suplakite kiaušinius, druską ir pipirus. Įkaitinkite keptuvę. Kiekvieną kepenų gabalėlį pabarstykite miltais, pamirkykite į kiaušinį ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite iš abiejų pusių augaliniame aliejuje.
Kategorijos