Kepenys džiūvėsėliuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Kepenys džiūvėsėliuose

Kepintos kepenys, troškintos kepenys, kepenys grietinėlės padaže, "Stroganoff" tipo kepenys - šiuos patiekalus žino visi. Yra dar vienas įdomus kepenėlių gaminimo receptas - džiūvėsėliuose. Tam tinka bet kokios kepenys - jautienos, veršienos, kiaulienos, vištienos. Kepenėlės džiūvėsėliuose patiks net vaikams, kuriuos sunku priversti valgyti subproduktus. Patiekalas gaunasi minkštas, kvapnus ir traškus.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
236 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
22 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Kepenys džiūvėsėliuose Žingsnis 1
Kepenėles apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepenų gabalėlius lengvai pabarstykite druska. Atskirame dubenyje suplakite kiaušinius, druską ir pipirus. Įkaitinkite keptuvę. Kiekvieną kepenų gabalėlį pabarstykite miltais, pamirkykite į kiaušinį ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite iš abiejų pusių augaliniame aliejuje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, tešlos užkandžiai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, sūrio užkandžiai, receptų knyga

Kategorijos