Kepenys džiūvėsėliuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Kepenys džiūvėsėliuose

Kepintos kepenys, troškintos kepenys, kepenys grietinėlės padaže, "Stroganoff" tipo kepenys - šiuos patiekalus žino visi. Yra dar vienas įdomus kepenėlių gaminimo receptas - džiūvėsėliuose. Tam tinka bet kokios kepenys - jautienos, veršienos, kiaulienos, vištienos. Kepenėlės džiūvėsėliuose patiks net vaikams, kuriuos sunku priversti valgyti subproduktus. Patiekalas gaunasi minkštas, kvapnus ir traškus.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
236 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
22 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepenys džiūvėsėliuose Žingsnis 1
Kepenėles apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepenų gabalėlius lengvai pabarstykite druska. Atskirame dubenyje suplakite kiaušinius, druską ir pipirus. Įkaitinkite keptuvę. Kiekvieną kepenų gabalėlį pabarstykite miltais, pamirkykite į kiaušinį ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite iš abiejų pusių augaliniame aliejuje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos