Publikavimo data: 2025-08-18
Kepiniai su avietėmis ir sviestiniu kremu
Keksiukų gamyba yra paprastas ir įdomus procesas. Įtraukite vaikus į šių saldžiųjų keksiukų gaminimą, jie mielai jums padės. Vietoj aviečių galite naudoti kitus vaisius, pavyzdžiui, braškes arba persikų skilteles. Juos netgi galite pakeisti saldžia uogiene ar džemu.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą, įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų, pieną, sviestą, vanilės ekstraktą. Tešlą patogu ruošti mikseriu arba kombainu, tada tešlos paruošimas užtruks vos kelias minutes. Atskirai sumaišykite miltus su kepimo milteliais, įberkite druskos. Pamažu į skystą mišinį nuolat maišydami įmaišykite sausą mišinį.
Žingsnis 2
Paruoškite keksiukų kepimo formas ir 2/3 jų pripildykite tešla. Atskirai sumaišykite avietes su krakmolu ir į kiekvieną keksiuką įdėkite po kelias uogas. Keksiukus kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 minučių.
Žingsnis 3
Paruoškite kremą: sumaišykite kreminį sūrį su grietinėle ir milteliniu cukrumi, suplakite, tada sudėkite kelias avietes ir dar porą minučių plakite. Paruoštus atvėsusius keksiukus papuoškite kremu.
Kategorijos