Kepiniai su avietėmis ir sviestiniu kremu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kepiniai su avietėmis ir sviestiniu kremu

Keksiukų gamyba yra paprastas ir įdomus procesas. Įtraukite vaikus į šių saldžiųjų keksiukų gaminimą, jie mielai jums padės. Vietoj aviečių galite naudoti kitus vaisius, pavyzdžiui, braškes arba persikų skilteles. Juos netgi galite pakeisti saldžia uogiene ar džemu.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
262 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Kepiniai su avietėmis ir sviestiniu kremu Žingsnis 1
Paruoškite tešlą, įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų, pieną, sviestą, vanilės ekstraktą. Tešlą patogu ruošti mikseriu arba kombainu, tada tešlos paruošimas užtruks vos kelias minutes. Atskirai sumaišykite miltus su kepimo milteliais, įberkite druskos. Pamažu į skystą mišinį nuolat maišydami įmaišykite sausą mišinį.

Žingsnis 2

Kepiniai su avietėmis ir sviestiniu kremu Žingsnis 2
Paruoškite keksiukų kepimo formas ir 2/3 jų pripildykite tešla. Atskirai sumaišykite avietes su krakmolu ir į kiekvieną keksiuką įdėkite po kelias uogas. Keksiukus kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 minučių.

Žingsnis 3

Kepiniai su avietėmis ir sviestiniu kremu Žingsnis 3
Paruoškite kremą: sumaišykite kreminį sūrį su grietinėle ir milteliniu cukrumi, suplakite, tada sudėkite kelias avietes ir dar porą minučių plakite. Paruoštus atvėsusius keksiukus papuoškite kremu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, pyragaičių desertai, įspūdingas receptas, lengva, yra bendrų alergenų, pusryčiai, užkandis, keksas, ypatingi receptai, naujametiniai desertai, kiaušinių pusryčiai, varškės pusryčiai, varškės desertai

Kategorijos