Publikavimo data: 2025-08-20
Kepiniai su vyšnių konfitais
Kepiniai - tai įmantrūs kreminiai pyragaičiai, paprastai kepami mažose popierinėse formelėse. Vienas keksiukas yra viena porcija, todėl juos patogu patiekti per furšetus ore arba įtraukti į maitinimo meniu. Kepiniai gali būti gaminami iš bet kokios tešlos - sluoksniuotos, mielinės, sluoksniuotos ar neraugintos, tačiau dažniausiai jie gaminami iš sviestinio biskvito, pridedant džiovintų vaisių, cukruotų vaisių ar uogų. Jei mėgstate šokolado ir vyšnių skonių derinį, šie keksiukai jums tikrai patiks. Juos labai lengva pagaminti, tešla labai oro, lengva ir vidutiniškai saldi.
Žingsnis 1
Išplakite kiaušinius su cukrumi, vanile, soda ir augaliniu aliejumi. Tada supilkite grietinę ir atsargiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Atskirai sumaišykite kvietinius miltus, kakavą ir kepimo miltelius. Persijokite juos per sietelį ir suberkite į dubenį su likusiais ingredientais. Galiausiai įmaišykite suminkštintą sviestą.
Žingsnis 3
Kepimo formas patepkite augaliniu aliejumi arba sviestu ir pripildykite trečdaliu. Kepkite 180 ℃ temperatūroje apie 10 minučių. Keksiukai nedideli, todėl iškepa labai greitai.
Žingsnis 4
Norėdami paruošti konfitą, sumaišykite vyšnias, cukrų ir krakmolą. Nuolat maišydami virkite šį mišinį ant silpnos ugnies, kol sutirštės, tada atvėsinkite.
Žingsnis 5
Atvėsusiuose keksiukuose padarykite nedidelius įdubimus ir užpildykite juos vyšnių užpilu, naudodami maišelį su smulkiu antgaliu arba šaukštelį.
Žingsnis 6
Kremui minkštą sviestą sumaišykite su varške, cukraus pudra ir vanile mikseriu. Ant įdarytų keksiukų viršaus užtepkite kremo ir papuoškite šviežiomis vyšniomis be kauliukų.
Kategorijos