Publikavimo data: 2024-03-25
Kepintas sūris
Kepta bryndza tešloje - puikus užkandis vakare su draugais. Jei mėgstate sūraus ir saldaus derinį, į sūrį galite įpilti saldžiarūgščio spanguolių, bruknių ar aviečių padažo. O kaip sūrų užkandį sūrį galima patiekti su česnakų arba pomidorų padažu prie šalto alaus.
Žingsnis 1
Supjaustykite sūrį batonėliais.
Žingsnis 2
Į dubenį įmuškite kiaušinį, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, išplakite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Kiekvieną bryndzos gabalėlį panardinkite į miltus.
Žingsnis 4
Tada pamerkite į kiaušinį.
Žingsnis 5
Ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
Žingsnis 6
Įkaitinkite keptuvę su dideliu kiekiu augalinio aliejaus, sudėkite apkeptus sūrio batonėlius ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 7
Apverskite į kitą pusę ir kepkite, kol apskrus. Dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.
Kategorijos