Kepintas sūris pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Kepintas sūris

Kepta bryndza tešloje - puikus užkandis vakare su draugais. Jei mėgstate sūraus ir saldaus derinį, į sūrį galite įpilti saldžiarūgščio spanguolių, bruknių ar aviečių padažo. O kaip sūrų užkandį sūrį galima patiekti su česnakų arba pomidorų padažu prie šalto alaus.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
269 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
22 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepintas sūris Žingsnis 1
Supjaustykite sūrį batonėliais.

Žingsnis 2

Kepintas sūris Žingsnis 2
Į dubenį įmuškite kiaušinį, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, išplakite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Kepintas sūris Žingsnis 3
Kiekvieną bryndzos gabalėlį panardinkite į miltus.

Žingsnis 4

Kepintas sūris Žingsnis 4
Tada pamerkite į kiaušinį.

Žingsnis 5

Kepintas sūris Žingsnis 5
Ir apvoliokite džiūvėsėliuose.

Žingsnis 6

Kepintas sūris Žingsnis 6
Įkaitinkite keptuvę su dideliu kiekiu augalinio aliejaus, sudėkite apkeptus sūrio batonėlius ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 7

Kepintas sūris Žingsnis 7
Apverskite į kitą pusę ir kepkite, kol apskrus. Dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos