Kepinti žemės riešutai multicooker keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kepinti žemės riešutai multicooker keptuvėje

Žemės riešutai yra labai skanus ir sveikas produktas žmogaus organizmui. Jame yra labai daug vitaminų ir baltymų. Šiandien tai vienas populiariausių ir prieinamiausių riešutų. Dėl ypatingos sudėties žemės riešutai padeda stiprinti imunitetą ir kraujagysles, taip pat padeda išvengti streso. Vieno atsakymo į klausimą - kokiu pavidalu žemės riešutai yra sveikesni, nėra. Iš tiesų dėl terminio apdorojimo žemės riešutai įgauna ir teigiamų, ir neigiamų savybių. Tačiau dėl skrudinimo žemės riešutai įgauna geresnį skonį.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
100 min.
Kalorijos
550 kcal.
Baltymai
26 g
Riebalai
45 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.74/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Kepinti žemės riešutai multicooker keptuvėje Žingsnis 1
Į žemės riešutus įberkite druskos ir gerai išmaišykite. Įdėkite 300 g žemės riešutų į multicookerį ir kepkite 40 minučių, naudodami funkciją "kepti".

Žingsnis 2

Kepinti žemės riešutai multicooker keptuvėje Žingsnis 2
Periodiškai maišykite žemės riešutus, nes pasikeitus spalvai bus aišku, kad žemės riešutai iškepė. Norėdami paskrudinti visus žemės riešutus, turėtumėte juos paskrudinti trimis partijomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, lengva, turi bendrų alergenų, popietės užkandis, užkandis, sausainiai, šokoladas, kakavos desertai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kakavos sausainiai, kakavos kepiniai

Kategorijos