Publikavimo data: 2025-08-18
Kepinys su serbentų džemu ir baltyminiu kremu
Kepinys su serbentų uogiene ir baltyminiu kremu yra amerikietiškos virtuvės patiekalas. Paprastas kapeikų su serbentų uogienės įdaru receptas. Receptas paprastas, bet iš jo gaunami labai skanūs drėgni kapeikėliai su plona traškia plutele ant viršaus. Įdarui naudojame paprastą serbentų uogienę, bet jei norite, galite naudoti bet kokią uogienę.
Žingsnis 1
Minkštą sviestą plakite tol, kol jis taps baltas. Į sviestą suberkite puodelį cukraus ir plakite dar 7 minutes. Atskirame dubenyje šakute suplakite 4 kiaušinius ir palaipsniui įmaišykite į sviesto masę, nuolat plakdami 10 minučių.
Žingsnis 2
Persijotus miltus sumaišykite su krakmolu ir suberkite į tešlą. Tešlą paskirstykite į formeles ir 45 min. pašaukite į 180 °C temperatūros orkaitę.
Žingsnis 3
Iškepę keksiukus, padarykite juose nedidelę skylutę. Į ją įpilkite serbentų uogienės.
Žingsnis 4
Norėdami pagaminti baltymo kremą, atskirame giliame dubenyje suplakite 6 kiaušinių baltymus ir puodelį cukraus iki vientisos masės ir švirkštu užpildykite iš pradžių keksiuko angą, o paskui viršų.
Kategorijos